Newsfeed

ArtefacTron: Recorded with the highest audible quality.

ArtefacTron – ArtefacTron

Mexico have a fair amount of very good band, and among them the prog band ArtefacTron. They have recently released their self-titled debut album with booklet with special credits.

Says, «Recorded with the highest audible quality so you can enjoy it on hi-fi sound equipment or studio equipment. Art of the album by the great master and Mexican Fernando Garrido».

«This album was made before, during and after the confinement in a period of 2 years, so it has impregnated the effort, the pain for those of us who had sensitive losses and practically the heart in each melody and lyrics of this work».

Tracklist:

1. Tiempo Y Espacio (8:05)

2. Nave Al Infinito (6:40)

3. Doble Propósito (4:46)

4. Har Megiddo (9:01)

5. Ayer Y Hoy (6:14)

6. Redención (1:28)

7. Hijo Pródigo (18:42)

Total Time 54:56

Line-up:

Álvaro Zenil – Bass, Vocals

Eduardo García – Keyboards, Backing Vocals

Axel Margalli – Guitar, Backing Vocals

Héctor Aveleyra – Keyboards, Backing Vocals

Mauricio González – Drums, Backing Vocals

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*