Newsfeed

Madness Of Light: With a vampire tale!

Madness Of Light - Vampyres

Madness Of Light song Vampyre is Official Video was released on March 3rd 2022 via Amuse

We have tried to incorporate a very interesting story about a vampire tale that is from the 1800’s and possibly inspired one of the most famous vampire tales. Yes, it debated that Bram Stoker inspired his novel Dracula over this little story.

«The Croglin Grange Vampire has always fascinated me (Filipe M.) from a long time. I tried to write lyrics about it, but the music can perfectly the story by itself, and even so, if you don’t find the story fascinating, you can always picture another story to go with the music».

The Vampyre is out now!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*