Newsfeed

Ziferblat: Inspired by Ukrainian author Olha Kobylianska’s 1902 book Zemlya.

Ziferblat - Zemlya

There are extremely many people who obviously are needed to make a proper video! Ukrainian art rockers Ziferblat’s new song Zemlya,

Director — Simon Mozgovyi

Producer – Alex Chepiga

Assistant director — Denis Torchilevskiy

DOP — Denis Melnik

Sound producer – Serhiy KNOB Lubinsky

Studio – Revet Sound

Casting director – Valeriia Ruban

Actors  — Valentyn Leschynskyi, Daniil Leschynskyi, Fedor Khodakov, Sanda Mokanu, Valerii Petuschak, Valeriia Ruban, Sofiia Baskakova, Yaryna Sizyk, Daryna Saliy, Vasylyna Tkachuk

Costumes  — Oleg-Rodion Shurigin-Grekalov, Marina Kero, Yaryna Sizyk

Makeup — Ana Tenné

Color Grading — Marina Tkachenko

Retouching — Denis Belyaev

Sound design — Mikhailo Zakutsky

Gaffer — Nikolay Borets

Electricians – Aleksandr Berezutsky, Sergiy Begun

Evhen Kharchenko

Technical support — PXproduction

Editing  — Sergii Naida, Simon Mozgovyi

Archives  — Mykola Popelukha

DIT — Bohdan Kuschnirchuk

Great thanks to Vitachyv Community

With the support of the Ukrainian Radio Recording House

«The video is an attempt to depict the most important events of the story »,explains guitarist and bassist Valentyn Leschynskyi, whose brother Danil is vocalist and keyboard player. «The director wrote the script based on the fact that two of the band members are brothers. So they played those parts. The leitmotif of the video is the envy and ambivalence of the younger brother towards the older one, a modern interpretation of the biblical story of Cain and Abel. The younger brother is a lowly and emaciated character».

«The topic of the book is very sensitive for Ukrainians nowadays because the main idea of the work is defense and respect for your own land. When the active phase of the war started, we decided to release it for the fear of possible occupation and repression of Ukrainian culture».

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*