Newsfeed

Egor Lappo: Most underrated project!

Egor Lappo – Naturealism

Naturealism is the new album from the musician Edgar Lappo., and Lappo is a multi-instrumentalist from St. Petersburg, Russia.

Naturealism is a concept album brimming with emotional and bubbling music. A possible description is a cosmic prog amalgam with some pop flirts but as a contrast driving riffs. There are also a fair amount of catchy hooks and ten well written tracks with lyrics about fear and phobias.

the music of Lappo has been descibed as a blend of Neal Morse,  and Devin Townsend and with hints of Gorija and the prog metal is spiced with different genres.

lightoficarus (Metal Trenches) says, «Perhaps the most underrated progressive metal project in the game right now, made all the more incredible that it’s largely the work of just one man. Incredible atmosphere, amazing performances, and powerful production».

Tracklist:

1. Unreal

2. Invisible Walls

3. Forgone Future

4. Lack of Gravity

5. Starlight

6. Star Station

7. Dawn Tracer (feat. Francisco Meza)

8. Crepuscular

9. The Cradle of Space Exploration

10. Naturealism

Line-up:

Egor Lappo – Everything

  Except

Francisco Meza – Guitar solo (7)

Alex Parkinson – Gang vocals (4)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*