Newsfeed

Umbilicus: With  the love of late 60s and 70s hard rock.

Umbilicus – Debut album

Umbilicus was formed by the love of late 60s and 70s hard rock, Umbilicus is:

Brian Stephenson – vocals

Paul Mazurkiewicz – drums

Vernon Blake – bass

Taylor Nordberg – guitar

Umbilicus feature Cannibal Corpse and Deceide members and the band have signs digital deal with Blood Blast Distribution

There have been hints at a new rock band, Umbilicus, floating around for months but it seems to be materializing now, in the signing of a digital deal with Blood Blast Distribution.  The quartet, which features Paul Mazurkiewicz (Cannibal Corpse) on drums, Taylor Nordberg (Deicide , Inhuman Condition)n guitar, Vernon Blake (Anarchus, Napalm Death-Live) on bass, and Brian Stephenson (Fore, Old James) on vocals, has put their love of 60s and 70s rock into their debut full-length album, which will arrive later this year. Photo by Deidra Kling. The track Hello Future,

«We are all so excited to finally start releasing some music from this band!  I have worked with Blood Blast Distribution with several other bands, and they are absolutely killer to work with.  Pro, great communication, and they care about the artists.  Our first single should be out this month, so stay tuned! », Nordberg said.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*