Newsfeed

Brii: Incredibly deep & beautiful journey!

Brii - Corpos Transparentes

Brii offers avant-garde metal with black metal and folk. Quite atmospheric, and as a bonus post-metal and ambient. In addition, there are dark drum n bass and breakbeat. The full album from Brii is entitled Corpos Transparentes,

Vinkaenza says,

«Incredibly deep & beautiful journey to the other realms of magic and nature, guided by almost debussyian, sometimes avant-garde piano lines in the middle of the sound palette. Drum’n’bass rythms perfectly blended into the layers under the athmospheric black metal surface, but don’t get fooled, this music has many other dimensions – folk, ambient, post-rock (without the usual boredom of the genre). I’m in love with this».

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*