Newsfeed

Virgins Blood Of Cachtice: Play the fuciking collider metal.

Virgins Blood Of Cachtice – Walking Fallen Child

Says, «The Virgins Blood Of Cachtice band from the town of Protvino, RUSSIA, where was created the world’s first Collider (ASC)…. and we play the fucking collider metal!!! So, we hope you will like it!!!».

Russian blackened deathcore/death metal band Virgins Blood Of Cachtice released their new single Walking Fallen Child. The single was recorded, mixed and mastered by Vladimir Gurinovich.

Virgins Blood of Cachtice was formed in 2009 in Protvino, Russia by Oleg (Vocals) and Anton Behemoth (Guitars). The band’s debut album Sektor: Accelerating Storage Complex’ was released in 2015 on the Russian label Fono Records, and these days the band work on their new music.

The Virgins Blood Of Cachtice group was formed in the summer of 2009, in the science city of Protvino near Moscow, which is famous for the world’s first Hadron Collider. The group decided to continue scientific research on the splitting of matter into atoms and the creation of black holes through music. MDM/Death core nuclearity, 8 bit reactivity, collided in Black metal vacuum were taken as a basis. Experiments continue..

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*