Newsfeed

Lucid Layne: In the yellow submarine in Jerusalem!

Lucid Layne – Lucid Layne

Says, «We are so excited to tell you all that our debut album is out and available to listen on all platforms!».

«This album is a journey, it is a story and it is the fruit of our creation so far. We have come a long way with him in a considerable, shaky and tortuous way. Through barriers that we had to break through, bridges that we were educated to build, dark abysses and spectacular views of beauty to which we were exposed through perseverance and belief in music and working together. We have truly assimilated all who we are without compromise, without restraint».

«Nothing was said but thanks. To everyone who has been and was a part: you are a part, always will be, and the album will always be a part of you. To life and the inner and outer world: on the checkpoints and bridges, the dark abysses, and the spectacular views. To the musicians. And we grew up and drew so much inspiration: it would not have happened without you.We would love to hear your reactions to the album, how you experienced it and what happened to you».

«We launched the album: In the yellow submarine in Jerusalem, , March 15 at 20:00. There is a dress code in sea colors – turquoise and blue, like the album Link to the show event also in the comments 👇We was happy to see you and having a pleasant listening».

Tracklist:

1. Ballad In D (8:53)

2. Out Of Sight (4:42)

3. Through The Daze/Waiting (9:24)

4. A Long Way To Say Goodbye (7:15)

5. Road Song (4:01)

6. What’s The Time (2:54)

7. The Sky Is Glue (2:25)

8. Lucy (7:39)

Total Time 47:13

Line-up:

Eylam Porat – vocal, piano, bass & guitar (5-8)

Yehonatan Levy – vocal, guitar

Omri Ido Bar Giora – vocal, guitar, drums (5-8)

Shachar Halevi – drums (1-4)

Omri Porat – bass & classic guitar (1-4)

Lihu Baniel – bansuri (1)

Emily Siegreich – cello (4)

Ariel Leykin – trombone (4)

Michal Mossek – lead French horn (4)

Zohar Yaar – 2nd French horn (4)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*