Newsfeed

Full Lineup Confirmed For – Tennessee Metal Devastation Music Fest 2022!

Full Lineup Confirmed For – Tennessee Metal Devastation Music Fest 2022!

Says, «Join us for the first Tennessee Metal Devastation Music Fest!! Saturday, October 8th, 2022, at Beech Lake in Lexington, TN, all ages, rain or shine!! 13 Bands and various genres of metal! Bring your own chairs and coolers! Tickets are $25 if bought online before the show, and $35 at the gate. There will be food vendors, craft vendors, and bands and labels will be selling their merchandise as well! Vendors will be announced closer to the show».

«There will be many genres of metal represented at this show (black, blackened death, crust, sludge, groove, southern blues metal, doom, stoner, death, thrash), and with such a diverse lineup, there will be plenty for metal fans to enjoy ».

«This is an all-ages show, rain or shine, and will be held at beautiful Beech Lake in Lexington, TN.  Enjoy lake views, beautiful October weather, diverse food and merch vendors, all while banging your head to bada** heavy music.  Bring a chair, bring a cooler, meet the bands, and spend the day/evening with us!!  We cannot wait to see you there!».

Full lineup:

Summoners Circle

Casket Robbery

Deocculted

Spillage

Eyes Of The Living

Hierarchy

Tommy Stewart’s Dyerwulf

Gravehuffer

Forever Broken

Sleuthfoot

The Red Mountain

Devil Be My Judge

Grave Next Door

Tickets to Tennessee Metal Devastation

Sponsored by:

Black Doomba Records

Morgue Rot Magazine

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*