Newsfeed

Seventh Wonder: Play intricate, heavy yet melodic progressive metal!

Seventh Wonder - The Testament

Sweden`s Seventh Wonder new album is entitled The Testament, and is the sixth album and the debut Become was released in 2005. Seveth Wonder play intricate, heavy yet melodic progressive metal in the same vein as Twinspirits and Xystus and are highly recommended to all progressive metal fans.

Seventh Wonder was formed in 2000 by bass player Andreas Blomqvist, guitarist Johan Liefvendahl and drummer Johnny Sandin after their previous band fell apart. The music turned towards the progressive side ofmMetal and as the band was joined by keyboard player Andreas Kyrt Söderin in late 2000, the new sound was cemented further. Vocalist Tommy Karevik is the lead singer for Kamalot. In 2021, bassist Andreas Blomqvist joined the band Zero Hour.

Tracklist:

1.  Warriors

2.  The Light

3.  I Carry The Blame

4.  Reflections

5.  The Red River

6.  Invincible

7.  Mindkiller

8.  Under A Clear Blue Sky

9.  Elegy

Line-up:

Andreas Blomqvist – Bass

Johan Liefvendahl – Guitar

Tommy Karevik – Vocals

Andreas Söderin – Keys

Stefan Norgren – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*