Newsfeed

Skull Guru: Keeps on rocking in Madrid mixing different genres.

Skull Guru - Sofar Nofar

Some band change name of different reason Slap Guru was the previous name of Skull Guru and now the band have released the album Sofar Nofar. Since 2015 Slap Guru keeps on rocking in Madrid mixing blues, doom, prog and stoner rock.

Tracklist:

1. A Crimson Fire (6:07)

2. Melting Pot (4:44)

3. Underwater (4:28)

4. You Own This Road (3:31)

5. The Risk Is Me (4:44)

6. Rock & Roll Demons (2:49)

7. Moon Tide (5:20)

8. The Mose’s Down (4:31)

Total Time 36:14

Line-up:

Valerio Willy Goattin: Vocals and Guitar

Andrea Ballini: Guitar

Matteo “Nigel” Lonardi: Bass

José Medina Portero: Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*