Newsfeed

Bewitcher: Stormed the underground with blasphemous and raw speed

Bewitcher – Cursed By Kingdom

Rock`n roll of the wings of devil! Bewitcher announces Rebel Angels of the Highway 2022 U.S. headline tour. The band will be hitting the road for a handful of dates with support from Nite started on April 17th in Boise and wrapped on April 29th in Oakland.

Bewitcher will be on tour in support of their full-length album, Cursed Be Thy Kingdom, which was released 2021 via Century Media Records to rave reviews. Fans can purchase and stream Cursed Be Thy Kingdom, HERE.

Formed in 2013 as a duo, M. Von Bewitcher and A. Magus pumped out a handful of Bewitcher demo tapes that stormed the underground with blasphemous and raw speed metal. In 2016, after rounding things out with a live drummer, Bewitcher released their self-titled full length debut (recorded and mixed by Joel Grind), and followed it with Under The Witching Cross in 2019.

No strangers to the road, Bewitcher has toured hard all across North America and Europe supporting such acts as Visigoth, Savage Master, and Holy Grail. Bewittcher is M. von Bewitcher (vocals, guitars), A. Magus (bass guitar, backing vocals), and A. Hunter (drums, percussion).

Track list:

1.            Ashe      01:42    

2.            Death Returns…               03:06      

3.            Satanic Magick Attack    03:30      

4.            Electric Phantoms            04:17    

  https://www.youtube.com/watch?v=bIfxIhvoM6k
5.            Mystifier (White Night City)         04:13      

6.            Cursed Be Thy Kingdom 02:56    

7.            Valley Of The Ravens      05:23      

8.            Metal Burner     03:03      

9.            The Widow’s Blade          05:20    

10.          Sign of the Wolf (Pentagram cover)         02:48    

 Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*