Newsfeed

Black Reuss: The name of the band originates from the river Reuss.

Black Reuss - Journey

I can`t remember that we have covered a band from Lichtenstein but Black Reuss is from that country. Black Reuss and the track Dependence from the album Journey,

Lichtensteinian melodic gothic/doom metal band Black Reuss released their new single Dependence from the band’s upcoming  that was released on May 6, 2022. The single was recorded at the band’s home studio, and produced by Maurizio Dottore. Mixed by Roberto Macis at Solid Twin Studio, and mastered by Giovanni Versari at La Maestá Studio.

Black Reuss was formed in 2018 at Triesen, Liechtenstein by Maurizio Dottores as a one-man project. The name of the band originates from the river Reuss, a Swiss river that rises in the Gotthard massif in the middle of Switzerland, where  Maurizio lived during the writing of the band debut album Metamorphosis which was released in 2021.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*