Newsfeed

Black Skeleton: Showcase these amazing, kick ass songs.

Black Skeleton – Be Free

Black Skeleton was formed in August 2019 by Quinn Gardner-Kane and now they release their new and fifth single Be Free. The band has a lot of quality, character and uniqueness.

States frontman Quinn Gardener-Kane «Be Free is something very pretty we wrote while waiting to do an interview one afternoon. Be Free is about bringing the best of times home with you. The track features Quinn’s then 7-year-old daughter Vader, singing in the background».

Black Skeleton is the project featuring Quinn Gardener-Kane, best known as the charismatic vocalist in the Australian hard rock Defryme. Be Free follows recently released singles The Ledge, Total Control, Out Of Our Minds and All Around Me and sees the band starting to establish themselves on the rock market.

Black Skeleton is a powerful, melodic rock journey! Quinn Gardener-Kane has been making what started as a fun journey of writing and recording with other super creative friends, into an emotive rock ‘n roll beast all of its own.

Black Skeleton is a window to the inner thoughts and stories of Quinn’s life experiences; some dark and haunting, but always personal. The themes and depth of this collection of songs will resonate, provoke and have a different point of resonation with each listen. 

Quinn has sought after and secured some of Australia’s most accomplished musicians to assist in the final recordings, and form the live band to showcase these amazing, kick ass songs.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*