Newsfeed

Toyah & Robert Fripp: Lyric whilst squirting paint all over her gold leaf-adorned torso.

Toyah & Robert Fripp – All My Life

The enterprising couple Toyah & Robert Fripp covered the Foo Fighters classic All My Life – originally from the band’s 2002 album One By One – and gave it a typically robust workout, with Fripp playing the song’s riff and Toyah singing the lyric whilst squirting paint all over her gold leaf-adorned torso. And this sentence I probably won’t ever write again!?

Toyah & Robert are back in the kitchen for a special premiere performance of Slave To The Rhythm and Simon joins remotely so The Posh Pop Three are together again. Don’t miss this! Toyah makes her debut live appearance at the Isle of Wight Festival 2022 on Sunday 19 June.

«We take another look at this belter of a song, and a special look at Barefoot On Mars straight after :-)».

Says about All My Life, «That song is a little dirty,» Foos frontman Dave Grohl told Q Magazine in 2003. «I’m very fond of giving oral sex to women. It’s a pleasure-giving experience – giving someone something that they’ll remember for the rest of their lives, and if you do it right they will!».

Link:
Homepage

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*