Newsfeed

Deceaded: We’re going to spread our truth as widely as we can.

Deceaded - The Sole Destroyer

Polish groove/thrash metal quartet Decaded have signed a licensing deal with Wormholedeath for their album The Sole Destroyer, due for release on April 22nd, 2022 worldwide.

The Sole Destroyer is their first album. It is essence of anger and frustration, it’s aggressive, loud and straightforward. Hard and melodic riffs, groovy drum beats, punchy bass lines, expressive and complex vocals make The Sole Destroyer an authentic experience. Lyrics focus on disaster, stupidity and mistakes of human race. It also warn about future of the planet and consequences of our behavior as society

Signing statement

Every dream has its beginning, has its end, it needs time, mistakes, action and does not come true right away. You go step by step, achieving smaller goals leading to bigger ones. Today, we would like to proudly announce the achievement of just a major one. Deceaded have signed contract with Italian label Wormholedeath. The Sole Destroyer has been given the unique opportunity to spread around the world via The Orchard Inc. / Sony Music Ent. Now, the story begins.

First album of the band, The Sole Destroyer is the essence of anger and frustration, it’s aggressive, loud and straightforward. Hard and melodic riffs, groovy drum beats, punchy bass lines, expressive and complex vocals make The Sole Destroyer an authentic experience. Lyrics focus on disaster, stupidity and mistakes of human race. It also warn about future of the planet and consequences of our behaviour as society.

Deceaded is a Polish band established in 2017. After almost 4 years the band saw the light of day with their single “The Edge” promoting their debut album titled “The Sole Destroyer”, containing elements of thrash, nu, groove and alternative metal. It’s pure energy, full of anger, frustration and hope – a four piece machine ready to show you the metal’s genuine essence. Hard and melodic riffs, groovy drum beats, punchy bass lines, expressive and complex vocals – that’s Deceaded. Their power lies in their age, huge amounts of energy, strength, ideas, and anger.

All these elements give an extraordinary sense of authenticity to what the band represents. And they have a lot to share. Their live performances are full of raw energy, at times almost theatrical, described by some as performances resembling “American like concerts”. The band’s outfits, music, lyrics and aesthetics create a remarkably cohesive and compelling story, as evident on “The Sole Destroyer” debut album, which also leaves plenty of room for continuation. We are prisoners of the broken system as the entire human race, but we are sick of it.

We’re going to spread our truth as widely as we can.

If you are sick of this world, as much as we are…Our story may interest you.

Line-up::

Bojda Kacper

Bober Mateusz

Pałysiewicz Jakub

Zieliński Maksymilian

Tracklist

1. Intro

2. Sick of Control

3. Barren Land

4. Delusions

5. Wall of Appearances

6. Trap

7. Bags of Flesh

8. Chopped Future

9. The Edge

10. Restless Hope

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*