Newsfeed

Celestial Season: An achingly melancholic heartbreaker of a song!

Celestial Season – Mysterium I

Dutch doom-metal pioneers Celestial Season today reveal another song from their new full-length album Mysterium I, which is set for release on April 25th through Burning World Records.

Titled The Golden Light Of Late Day this new song is now playing at Decibel Magazine, who commented, «This is an achingly melancholic heartbreaker of a song, and anyone who’s ever lit a few candles to listen to Turn Loose The Swans should find plenty to love in its crepuscular misery».

Mysterium I arrives nearly two years following the release of their comeback album The Secret Teachings, and is the first of a trilogy completed with Mysterium I and Mysterium III to follow in 2022 and 2023. The Black Water Mirrors

Musically, Mysterium I picks up where The Secret Teachings left off, following the path of their doom-era initiated with Forever Scarlet Passio” from 1993 and Solar Lovers from 1995, widely acclaimed for a heavy, melancholic sound combined with classic instruments like violins and cello. Lyrically, the Mysterium trilogy also continues where The Secret Teachings left off. A deep dive into the secrets of the ancient mysteries, all that is known and all what is still to be discovered

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*