Newsfeed

Tetrasun: With an immediate feeling of danger in the guitar driven sound!

Tetrasun – Creation

Tetrasun have release their new album Creation, and this band is from the land of a thousand lakes aka Finland. Tetrasun is a trio and plays psychedelic prog.

Tetrasun is a group formed from friendship with a goal to create music in its own image. There is an immediate feeling of danger in the guitar driven sound, which drives the songs forward and keeps the listener on their toes. The larger story arcs between songs take you on a journey to another discipline.

Creaion is the second coming of etrasun and it is full of faith in the better, the pessimism caused by humanity, as well as the hope of third-party help.

Tracklist:

1. Arm’s Length (5:35)

2. Message Seen (0:57)

3. Expanse (3:12)

4. Fire In A Mad House (4:26)

5. Moving Through (1:51)

6. Burial (4:20)

7. Aetherfall (5:49)

8. The City (6:08)

Total Time 32:18

Line-up:

Jussi Jäppinen – vocals, guitar

Touko Uhrman – drums

Antti Viitanen – bass

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*