Newsfeed

Trees Of Daymare: Became able deliver the ultimate stone-cold winter metal!

Trees Of Daymare - Harbinger Of The Apocalypse

Melodic death metal/doom metal band Trees Of Daymare is for fans of Katatonia, Wolfheart, Before The Dawn. The band is located in Bangladesh / Sweden and was in the beginning Raad Shahamat, but later Stefan Nordstrøm joined the band. With Stefan Nordstrom (Soliloquium/ Desolator) aboard  the unholy alliance was able deliver the ultimate stone-cold winter metal! The track Harbinger Of The Apocalypse,

The project was formed to express he’s other darker and heavier sides of he’s expressions. Blending the uniqueness of dark Nordic nature, coldness and its influence to create a powerful presence with the music.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*