Newsfeed

Provectus: With first full length.

Provectus – Postero Mundi

Provectus and the track Disordered Phenomenon,

Provectus released their first full length through Necktwister Records.Genre: Black Metal. For Fans Of: Dissection, Immortal, Nargaroth, Taake, Windir. The best track is on the album is Lucid Nightmare with an amalgam Goth, ambiance and fascinating dark dance. The track is very different from the other tracks but a strong and short track with and a captive interlude.

Tracklist:

01. Gloria Dolorem

02. Postero Mundi

03. Aetherflow Dimensions

04. Bane of Existence

05. Lucid Nightmare

06. Torn Fabric of Time

07. Disordered Phenomenon

08. Fractured Entity

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*