Newsfeed

Ramchat: It Doesn’t Belong To You Anymore!

Ramchat – Krevel

Ramchat and the tarck Už Ti Nepatrí (It Doesn’t Belong To You Anymore) from their album Krvel,

Japanese label Red Rivet will release a new release for the Swedish pagan metal band Ramchat called Tryzny, set to be released at the end of June. Tryzny will be composed of Ramchat’s first four albums.

Ramchat just released a new video for the song Už Ti Nepatrí, a little taste of their upcoming and fifth album called Krve, set to be released in autumn of 2022.

FFO Tyr, Behemoth, Amon Amarth. Red Rivet,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*