Newsfeed

Noisecult: High octane mix of the pioneering sounds.

Noisecult – Seraphic Wizzard

High octane mix of the pioneering sounds of Motorhead, Black Sabbath & Black Flag to create a sonic groove assault of heavy noise….. The new album is entitled Seraphic Wizzard, and here are the tracks Psycho Cerebral Manipulation

Noisecult is a heavy rock band from Nashville, TN, often categorized as 70’s stoner metal like Black Sabbath, Motorhead, High on Fire and Orange Goblin. Formed 2003 by guitarist Don Carr, rounded out by bassist Sean Kay, vocalist Mike Liffick, and drummer Patrick Nickell. They’ve performed with Iron Maiden’s Ex-vocalist Paul Di’Anno, Overkill, Corrosion of Conformity, Mondo Generator, Trouble, Fear. Noisecult with the track Forever Nevermore and Seraphic Wizard,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*