Newsfeed

Psycho Ward Fest Vol.1 – 9,5 hours with music.

Psycho Ward Fest Vol.1

Psycho Ward Fest Vol.1. sounds as a very exciting happening. We are happy to announce that in September the first ever Psycho Ward Fest Vol.1 will take place in Tel Aviv. Very varied music and all the bands plays different genres! Tickets here.

After Israeli metalheads spended so much time in quarantine during the COVID-19 pandemic all over the world and now when we are finally starting to see the end in this horror movie, Vladislav Mazourenko and HotBox Crew decided that the best way to handle the situation is to bring back the metal festivals back to Israel – and there is no better way in this time to do it than to announce the first ever Psycho Ward Fest Vol.1. This festival will be happening on 24 September 2022 and will feature 9.5 hours of live shows, 11 bands, merchandise, tattoo masters and many others.

Festival lineup:

Walkways // Alternative Metal

Subterranean Masquerade // Progressive Metal

Prey For Nothing // Melodic Death Metal / Progressive Metal

HotBox // Rapcore / Nu-Metal

DPS // Death Metal

Her Last Sight // Metalcore

Oceans On Orion // Modern Metal

Saffek // Alternative Hard Rock

Kids Insane // Hardcore Punk

Stained With Silver // Modern Metalcore

Violate Inner Amends // Modern Metal

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*