Newsfeed

Barbarian Prophecies: Extreme metal band from Lugo (Galicia / Spain).

Barbarian Prophecies – Horizon

Barbarian Prophecy’s last album Horizon was recorded, mixed and mastered at Kollapse Studio by Iván Ferro during the winter of 2020/2021. Barbarian Prophecies is an extreme metal band from Lugo (Galicia / Spain) founded in 2000.

Tracklist:

1. Alpha

2. Among Us

3. Phi

4. Supreme Vampire

5.Morte Negra

6. Horizon

7. The Sign

8. Psi

9. Übermensch

10. Omega

Line-up:

Alicia (Bass & Vocals)

Arnt (Guitars & Synths)

Diego (Drums)

Óscar (Guitars)

Horizon was released on digital in August, on CD in November and on Vinyl in May 2022 by the labels Base Record Production, Violence In the Veins, Iron Matron Records and Hecatombe Records. The artwork for Horizon has been done by Tronner Graphics, both versions CD and vinyl have a different tracklist. This album contains a new version of the first song composed for Barbarian Prophecies Supreme Vampire recorded again 21 years later.

For fans of Necrophobic, Obscura, At The Gates, Hypocrisy…

Recording info Horizon was recorded, mixed and mastered at Kollapse Studio by Iván Ferro during the winter of 2020/21.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*