Newsfeed

Dreamwalker: Shows what the vibe of the show!

Dreamwalker - Anthem

Dreamwalkers Inc is a symphonic, emotional,  progressive metal band from the Netherlands whose music combines elements of the progressive rock from the 70’s with metal flavours from the late 90s & early 00’s. Add to that a symphonic and theatrical approach to the music and lyrics, and you get an idea of the mixture that makes it into a band with a sound of its’ own.

Current Line-up:

Tom De Wit – Vocals, Synths

Radina Dimcheva – Vocals

Lennert Kemper – Guitars, Vocals

Norbert Veenbrink – Guitars

Bjorn Van Der Ploeg…«After being holed up in the studio for the last few years, Dreamwalkers Inc made a special one-time live appearance at het Zeehelden Festival in The Hague on the 30th of June 2022. The band played 5(!) brand new songs for the audience that night and even in streaming rain and without a bass player (who couldn’t be there due to private matters) the band performed a high energy set that almost felt like the last few years never happened».  The track Anthem (Live At Zeeheldenfestival 2022)

This recording of the song Anthem, shows what the vibe of the show was that night and will hopefully bring a smile to everyone’s faces. Because as the song says as well: ‘no matter how dark life sometimes seems to be, we all walk together! The band will move back into the studio to record and produce their new album which is slated for release in 2023.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*