Newsfeed

Grave Digger: Showcases ironic and humorous side

Gravedigger - The Living Dead

Zombie Dance is something like a metal´s thriller parody, and. A bit of humor in this world full of ugly faces is very good, and showcase ironic and humorous side of Grave Digger. The band comments «We like to play polka so we play polka. If we in the music needs bagpipe we use bagpipes, and daily business is so serious some times that we felt to do a party fun song. That is what Zombie Dance is about. 

After nearly four decades of true German heavy metal, the time has come to reach out to different musical influences. After listening to Zombie Dance I know for sure that Polka and Metal fit perfect together. Since their founding back in 1980, Grave Digger have been leaders in the German heavy metal scene. They created their very own version of Teutonic heavy music – albums like Heavy Metal Breakdown, Witch Hunter or Tunes Of War became classics in the scene. The new album hits the roads early in September.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*