Newsfeed

Heavy Generation: Mythology, honour, war and dystopia

Heavy Generation - The Spirit Lives On

Classic Italian heavy metal merchants, Heavy Generation, arrive with their brand new hard hitting, no-compromise opus, The Spirit Lives On. With 11 vibrant tracks, the band is truly putting the metal into their heavy sound in their first full-length feature. The themes of The Spirit Lives On concern with mythology, honour, war and dystopia. The deep connection between spirit and nature, the denial of a corrupted society, the balance between passions of heart and the power of mind are the most important messages the band wants to spread.

The album was recorded, mixed and mastered in Alpha Omega Studio. The artwork was created and edited by the artists Fabio Porfidia and Roberto Toderico. Heavy Generation don’t stop here. For the bands current live shows, the stage scenography and costumes are freely inspired by a post apocalyptic scenario, according to the albums themes. The Spirit Lives On indeed!

Heavy Generation are: Ivan Giannini – Vocals, Fabio Cavestro – Guitars,  Marco Marchioni,  Marco Stefani – Drums.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6220 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*