Newsfeed

Homicide Hagridden: Violent thrash from Torino

Homicide Hagridden - Effect Lucifero

The Goatmancer Records sets November 23rd, 2018 as the international release date for Homicide Hagridden and Effect Lucifero. The album was previously self-released by the band in 2016, now Effect Lucifero comes with exclusive bonus track, and a proper distribution. Effect Lucifero is the bands third offering.

Thrash metal band Homicide Hagridden was founded in 1994 by drummer Stefano Moda and vocalist and guitarist Massimo Moda. Back then the band had the name Death Slaughter but Stefano Moda decides to change it to Homicide Hagridden. The first demo Sequence Of death received many compliments from the Italian press and along with some bands in the local metal scene Homicide Hagridden performs for the first time in front of an audience who developed the band.

With the simple title of Us the second album comes out the October 8, 2012 all over the world the album sees the band get positive attention from the press and media in general. Rock Hard Italy goes to defines Us as the most violent thrash album since the days of the legendary Slayer release Reign In Blood.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*