Newsfeed

Fabulous Desaster: Nail on the head

Fabulous Desaster - Off With Their Heads

Fabulous Desaster  release official lyric video The Revenge Of The Mighty Alouatta taken from the new album Off With Their Heads. The track really hits a nail on the head and shows what you can expect from the band’s upcoming album on November 16th.

The cover art of the upcoming album is amazing and drawn by the incredible Mario Lopez!! Fabulous Desaster are four guys from Bonn, Germany playing thrash metal. Fast, not slow, not modern, not old school, not retro, not progressive, not technical, not simple …you got it: It’s thrash metal!

In addition to the energetic live shows, it’s mainly the first album Hang ‘Em High, with which they established themselves in the German thrash metal scene. That allowed to play some promising gigs, in which they got a lot of attention for their authentic performances.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*