Newsfeed

Mavorim: Weapon and silence

Mavorim - Silent Leges Inter Arma

Silent Leges Inter Arma is Mavorim debut release, and a piece of ambient black metal played by the vocalist and multi-instrumentalist P. Silent Leges Inter Arma translated from Latin the laws remain silent when the weapons speaks. The music of Mavorim is raw old school black metal and with a dark and ambient sounds and the vocal are mainly grim metal screams. When the music speeds up there are blast beats and the guitar solos are very melodic. The music is retro and in the 90’s tradition.

The  lyrics  are  written  in  German  are about paganism, German folklore  death,  murder,  hate,  paranormal  activities and much other topics. The songs are a mix of parts of fast parts, slow and mid paced, and even some songs are epic in length. Some vocal are with a briefly melodic tone, and this add dynamics to the music.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5219 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*