Newsfeed

Lostair: From antiquity to the present day

Lostair - Ad Jubllaeum

Lostair shared the first videoclip for their single Where The Angels Die taken from the last album Ad Jubilaeum.

Ad Jubilaeum is a concept album focusing on Christianity and its religious political power from antiquity to the present day. The first songs of the album, At The Hands Of Black Inquisition And Rise, speak of the holy inquisition and the times of the crusades. Where The Angels Die and Vaticanum instead focus on the Vatican and the power of the church.

Then proceed with The Bible Code And Trinitity dealing with more complex issues, that is the code hidden behind the rows of the holy bible and the concept of trinity one of the most fascinating religious mysteries in Christian history. They conclude the album The Fall Of Any Gods and Finis Dierum, both songs express the uncertainty of human destiny and its fragility toward faith.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*