Newsfeed

Vargsheim: Sons Of The Sun

Vargsheim - Söhne Der Sonne

Würzburg is a town where the river Main runs, and it is the seat of the provincial government. In addition Würzburg is also the seat of the band Vargsheim who ensures that it runs fresh metal music out of that town. Four years after their last album Träume Der Schlaflosen the Würzburger Vargsheim have finished the work on their new work. Söhne Der Sonne will be released in six days. Söhne Der Sonne is translated to English Sons Of The Sun. The track Scheiterfeuer,

The new record contains 9 songs with a playing time of almost 52 minutes and will be released with the claim to be a further increase to its predecessor. According to the first listening of the new record, the trio has probably surpassed themselves once again. Söhne Der Sonne unites the charm of the rocky, rude predecessor and also reflects a bit on the conceptual songwriting of the first records. The result is a black metal journey that lyrically deals with Overestimation of one’s own capabilities, self-awareness, human arrogance and the ravages of time.

Söhne Der Sonne was mixed and mastered by Nikita Kamprad (Der Weg Einer Freiheit). The cover artwork shown here was made by bassist Harvst!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*