Newsfeed

Nocturnal Witch: United in blood and music taste!

Nocturnal Witch - A Thousand Pyres

Baphomet on drums and Tyrant on vocals and guitars are the musicians in the band Nocturnal Witch. They plays black metal /thrash metal and are from East-Germany. Four days ago they released the album A Thousand Pyres. The title track A Thousand Pyres,

Nocturnal Witch was unleashed in 2009 by brothers Tyrant and Baphomet, united both in blood and musical direction, sharing a will to horrify mankind with their blackened thrash attack! You can expect a mixture of old Greek black metal with German thrash metal, all this combined into the classic South American sound. The track Black Chalice,

Simple yet aggressive, A Thousand Pyres is a further development to its predecessor that sees the band adding more black metal into their magic potion. You’ll find eight tracks full of pure aggressiveness, hate and destruction.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*