Newsfeed

My Tin Apple: With dramatic change

My Tin Apple – The Door

My Tin Apple are a Tuscan band founded in 1998 who play Tin Rock. At first, it was only a duo playing at home acoustic guitar and a drum made of boxes. Then they started to look for other members and create their line-up, instruments got real. After several years of song covers, metal, line-up changes and moniker from Dark Faith To Overfaith, the first demo and album are recorded. The band plays as opening act for Exodus, Death SS, Afterhours and takes part to Metal Camp 2006 in Slovenia. The track The Queen Of Shadows,

Then a drastic change occurs and they change name to My Tin Apple. It’s an intimate rock, with gothic shades, a little bit of electronic and clean and strong vocals. They sing about fantastic themes, unreal sceneries, like Tim Burton’s, that’s why critics allow them to use the definition of Tin rock. The debut The Crow`s Lullaby came five years ago, the next three years ago, and now the third opus called The Door is reelased. The track Remember,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6719 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*