Newsfeed

Freddy Delerio And The Phantoms: Kierkegaard And The Musical Erotic

Freddy Delerio And The Phantoms – The Cross

Federico Pedichini (known as Freddy Delirio), Doctor of Philosophy, graduated from the University of Pisa in Aesthetics with the philosophical-musical thesis Kierkegaard And The Musical Erotic, musician (composer and author SIAE) of setting classical, artistic and sound studio producer (qualification obtained at Music Rama Italia), professor Jam Academy, is dedicated to experimenting with various musical genres, finally arriving at rock and on this base important projects and prestigious live performances at international level. He is known to be the keyboard player of the world famous band Death SS as well as singer and founder of H.A.R.E.M. and Freddy Delirio And The Phantoms. Added to these projects, countless collaborations with internationally renowned musicians and record companies at his FP Recording Studio.

Finally the debut album from Freddy Delerio And The Phantoms the Cross is released. The track In The Fog,

In a surreal atmosphere where our ghosts are surrounded by the fog, light emerges for an instant to embark on a new journey. Every sun rise, cyclically writes our sense of existence. Tomorrow a new dawn and for me a new life! Vincent Phibes the 6 string ace, will make a guest appearance! Melodies, solos and a chorus entwined nicely which will probably stick in your mind. The band’s explosive sound and fantasy / horror stage presence show the uncontrollable talent of Freddy Delerio, as singer and multi-instrumentalist. He is a creative artist and a skilled musician. The track Frozen Planets,

The album features high level songs, driven by unforgettable melodies. But also refined highlights will remind you a gothic movie, full of creepy atmospheres. The track New Order,

Freddy Delerio And The Phantoms lyrics tell ghosts stories from an ancestral timeless dimension. These souls never die and walk through this dimension where we bring our karmic cross, living our life on this planet. So this is the band’s philosophical sense. Freddy Delerio plays Death SS’ Phantom Of The Opera in a more bizarre way.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*