Newsfeed

Vlad In Tears: SigKiller song, let`s do it!

Vlad In Tears – Dead Stories And Forsaken Lovers

Germany’s Vlad In Tears have released a new single entitled Born Again, which features Lex Megaherz as a guest singer. This is the first time Vlad In Tear’s own Kris Vlad sings in German.

The idea for this track came from the desire to show respect towards Vlad In Tears’ adoptive home. The decision to work with Lex from Megaherz was an easy one, both bands are connected by a long term of friendship and sympathy towards each other and when Vlad In Tears reached out to Megaherz to ask for a collaboration, they just answered: «Killer song, let’s do it!».

Kris Vlad comments on Born Again: «Born Again is a song about rebirth. After a long and deep breath, we wanted to come back with a new album, full of the darkest and romantic songs ever written, all made in our pure dark rock style, and this song is one of the most representing of the whole album, even though the slow songs will totally blow your mind! It has been a huge pleasure and honor to work with Lex Megahettz, he’s been a great support and together with me, we have created a perfect match! ».

«We really wanted and needed to go back to the dark and gothic atmospheres we used to have in our music, and most of all, we want to give to our fans and to whom will approach to our music for the first time, an easy way to get into our style, and to get it right away, an idea of what they would get when buying our new album, Dead Stories of Forsaken Lovers». Vlad In Tears are from Berlin and play a mix of alternative rock, dark rock and alternative metal.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6850 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*