Newsfeed

Drawn By Evil: With new name and album

Drawn By Evil - Another Sin, Another Life

There are some bands that change their name and Drawn By Evil is an example when they were called Ignition until June of this year. Ignition was founded six years ago and On September 27th, the band will release their new album entitled Another Sin, Another Life. One week earlier, the release show will take place in Studio 30, in their hometown of Saarbrücken. Saarbrücken is the political, business and cultural center of the Regional Association of Saarbrücken. In addition that town deliver cultural in the form of modern metal from Drawn By Evil. The track Awakened Desire,

Another Sin, Another Life was recorded, mixed and mastered by none other than Charles Greywolf (Powerwolf), who rounded off the long process of the creative phase of this modern metal concept album with an outstanding production in Studio Greywolf.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*