Newsfeed

Black Mood: Born a stormy day!

Black Mood - Toxic Hippies II

A stormy day in 2007 marks the founding date of the band Black Mood, which was started by brothers Sleazy and Izz. Their 2009 self-titled debut showcased what they were able to find in their musical home with an explosive mixture of Pantera, Down and Crowbar, and soon cemented it with a following EP and another album (Squarlid Garden, 2016), which drew the attention of the press, promoters and a steadily growing following community. The track Personal Addiction,

The mini album Toxic Hippies II is a much rougher and more uncouth album than its 2016 predecessor, without abandoning its musical path. With a playing time of just 21 minutes, these 7 tracks hardly reach album status, but they are so full of energy that one can hardly withstand this raw, unbridled wildness one minute longer.

With Toxic Hippies II, Black Mood presents their fifth release, and the, not only by name, successor of their 2012 EP Toxic Hippies, which was once again recorded and produced at the Desert Inn Studio (Lay Down Rotten, Milking The Goatmachine, etc.). The appearance of this energy-sapping bastard is rounded off by a noble Digipak with artwork by drummer Izz.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*