Newsfeed

Fateful Finality: Fucking brutal

Fateful Finality - Executor

Fateful Finality’s official music video for Fire And Brimstone, from the upcoming album Executor. The new album will be out in October 11st via Fastball Music.

Fateful Finality is according to themselves, The Evolution of Skullsplitting thrash metal. Modern, ruthless and fucking brutal.

Fateful Finality is from the town Weil Der Stadt often nicknamed often Gate To Schwarzwald. In addition the town now could be named as The Gate To Thrash Metal thanks to the band Fateful Finality.

Metallic Fateful Finality impressive that rightly earned them reputation as one of hopeful new German metal formations ahead. As the winner of the Wacken Metal Battle Germany In 2012, the four band members took advantage of the hour and showed themselves matured three years after their debut King Of Torture. The eleven songs of the new album are not only a lot harder and more uncompromising, but at the same time more versatile and profound.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*