Newsfeed

In Sanity: In Sanity Naked! Tour

In Sanity - Welcome To The Show

Formed in 2011, In Sanity embodies a modern approach of the Gothenburg Sound, a musical background that has influenced all band members from the beginning. The songs stand out due to their classic melodies and powerful old-school riffs coupled with modern catchiness. The third album from Germany’s melodic death metallers In Sanity will be titled Welcome To The Show and will be available in stores on October 18th!

The album is recorded and produced by Seeb Levermann at Greenman Studios (Orden Ogan, Brainstorm, Almanac, a.o.) the album features 12 tracks which will undoubtedly be the highlight of the sextet’s musical work so far. Before release date, the band will go on an acoustic promo tour under the motto In Sanity Naked. This tour will take place during September and the entry is free on all dates!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*