Newsfeed

Fvneral Fvkk: New milestone

Fvneral Fvkk – Carnal Confessions

According to the musicians in the band Fvneral Fvkk are the band interest’s sodomy and necrophilia in the name of God! They about it!

The long-awaited first full-length album by the German band Fvneral Fvkk featuring members of Ophis, Crimson Swan, and Fäulnis are ready now. After the successful EP Lecherous Liturgies, which received positive responses that mentioned, among others, the wit of the lyrics and the stylistically similarity to Solitude Aeturnus, Fvneral Fvkk decided to reach a new milestone by creating a perfect epic doom metal piece. Carnal Confessions can really be recognized as a standard of the genre, melodic, epic, powerful, and majestic doom metal with deep male vocals. A beautifully designed booklet complements the picture of something exciting. The track Chapel Of Abuse,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*