Newsfeed

Battlesword: German melodic death metal flagship!

Battlesword – And Death Cometh Upon Us

For twenty years Battlesword have been the flagship of Germany’s melodic death metal, and now they have a new album to celebrate their 20th anniversary! Entitled And Death Cometh Upon Us, the band’s’ fifth full-length is set to be released on November 22nd on Black Sunset/MDD.

You’ll find 10 tracks showcasing Battlesword’s own distinctive style which revolves around melodic death and the old school style from Scandinavia. The album was recorded and produced in April this year at Beefy Audio Mönchengladbach by André Bodewein, while Mark Erskine (Erskine Designs) has given the album a worthy visual frame for the band’s anniversary. Nothing from the new album on You Tube yet, bur here is at least a not so old track Spirit To The Flesh,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*