Newsfeed

Space Parasites: Mutated killer lice, space wolves and intergalactic giant spiders attack

Space Parasites – Raw And Violent

Parasites in space are not so common to have, as they can hardly live there. Calling a band of Space Parasites on the other hand, is a festive idea. Space Parasites is a female fronted heavy metal band from Berlin with thrash metal influences. The Germans are inspired by Kreator, Megadeth, Slayer and Judas Priest. Their new album is titled Raw And Violent. The track A Lesson In Hate,

The Space Parasites quartet consisting of two ladies (vocals, bass) and two gentlemen (guitar, drums) and they delivers rough, hard heavy metal in a original wall of sound on their debut release. The 14 songs lasts over 50 minutes and there are a fair amount of raw power and absolutely live up to the title of the work, Raw And Violent! The track Voodoo Heartbeat,

The press quote is as usual very enthusiastic, «Warning! Invasion! Mutated killer lice, space wolves and intergalactic giant spiders attack! Plus a space stripper song, that’s the general term of the Berlin heavy metal band Space Parasites». The track Space Strippers,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*