Newsfeed

Marsyas: Picked up the double oboe!

Marsyas – Emergence

Marsyas was founded in Bergamo autumn 2014 by Lorenzo Pasini (vocals, guitar). Francesco Luzzana (bass, backing vocals) immediately joined the band, along with Marco Adobati (guitar). After a few months, the line-up was completed by Omar Ghezzi (drums) and Paolo Salvi (keyboards and synth). Francesco Luzzana was eventually replaced by Kamome Gabbiano (bass and backing vocal).  Six days ago it was a big day for Marsyas because the debut album Emergence was released. The track Far As Far Run Thought,

The band name is hardly chosen at random, and the reason is that Marsyas has to do with music. In Greek mythology, the satyr Marsyas is a central figure in two stories involving music, in one, he picked up the double oboe (aulos) that had been abandoned by Athena and played it in the other, he challenged Apollo to a contest of music and lost his hide and life. The track Wait For The Tide,

The track No Time For An End,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*