Newsfeed

Silvered: Concept about witchcraft

Silvered – Six Hours

Silvered is a doom death metal band formed in March 2007 in Lecce, Italy. The name derived from silvered key of the oneiric world created by H.P. Lovecraft. Lyrical themes are among other conceptual dark fantasy/horror stories with historical elements. Six Hours are their second album and nine years after the debut album. The track When Heaven Turns Into Hell,

Six Hours is a very good concept about witchcraft, a story of sorrow and damnation based on true evidence of the Inquisition period. Almost 60 minutes of doom death metal with dark powerful melodies. Special guests Carmelo Orlando e Fabio Fraschini from Novembre. Cover cd by the great illustrator Daniele Serra.

From the very first tones the new work by the Italian band Silvered demonstrates high skills of the musicians and carefully crafted material. Original music at the intersection of melodic death metal and melodic doom is filled with powerful energy and real feelings. The track From A Letter Of Sorrow,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*