Newsfeed

The Hirsch Effekt: Everyday madness…..

The Hirsch Effekt - Kollaps

The band The Hirsch Effekt planned a Kollaps Tour 2020 to support their latest release Kollaps that is planned to be released Friday 8 May. That tour we might say tabloid probably collapsed! The track NOJA,

The Hirsch Effekt return to the European stages with a new album. Kollaps, the fifth album by The Hirsch Effekt encounters everyday madness with elaborate counterpoints and ludicrous lyric lines. After their last album Eskapist (2017), which charted #21 on the German album charts, and formidable show-offs at Wacken Open Air, Full Force Festival and as recent headliners at the renowned Euroblast Festival, The Hirsch Effekt have now spawned their new ogre. Musically, the trio from Hanover, Germany, has once again settled in the microcosm of progressive metal and enhanced their songs with their typical trademark of – at first glance totally out of the line – genre-hopping.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*