Newsfeed

Pessimist: Founded in a pub in Weil Am Rhein…..

Pessimist - Landsknecht

After the release of Death From Above in 2013, German thrashers Pessimist became somewhat quiet. The silence ends now, as the band has released a new single entitled Landsknecht to promote a new album scheduled to be released this summer!

Pessimist was founded in a pub in Weil Am Rhein by Michael TZ Schweitzer, Patrick Peppi Pfefferle and Robin Maurer in the summer of 2006. Shortly afterwards Severin Sevi Wössner and Raphael Zagge Gamboni join the band and the band moves into their first rehearsal room in Weil Am Rhein.  The first demo Nuclear Holocaust is recorded in 2007 at the home of guitarist Pfefferle. In September 2008, the band organizes a bus for 45 fans, for a show at the Thrash ’em Down Festival in Bietigheim-Bissingen (near Stuttgart).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*