Newsfeed

Room Experience: in the middle of a toxic relationship between the world and a virus

Room Experience – Another Time Another Place

Room Experience is a Melodic Hard Rock & AOR project By Gianluca Firmo. In ten days the band will release the album Another Time Another Place. The album was mixed and mastered by: Alessandro Del Vecchio. Line-up: David Readman: Lead & Backing Vocals, Gianluca Firmo: Keyboards & Backing Vocals, Davide Dave Rox Barbieri: Keyboards & Backing Vocals, Steve De Biasi: Guitars, Simon Dredo: Bass and Pierpaolo Zorro Monti: Drums & Percussion.David Readman is known as the voice in band such as Pink Cream 69 and Voodoo Circle. The track Hear Another Song,

The band have a few facts about the video and the song:

«The video was filmed at Latteria Molloy in Brescia, during the summer of 2017, in one of the hottest days i can remember!

At that time we were confident to release the record earlier, but things happen, plans change and so here we are now, happy to share with you all!

You can finally watch it. And in case you wonder why we all look so young and handsome and sweaty, now you have your answer.

When I wrote the song I had in mind the need of a new start when you have been in some kind of toxic relationship… love… friendship… work…

Every kind of toxic relation ship must change or, at least, must be the starting point to build something new and good.

I never expected, when i wrote the song, that the release date would have been in the middle of a toxic relationship between the world and a virus!».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*