Newsfeed

Old Roger’s Revenge: Something new that comes from the past….

Old Roger's Revenge - The Vengeance Of Blackbeard

Italian sludge metal band Old Roger’s Revenge washes ashore with its latest release, The Vengeance Of Blackbeard. This latest album is the follow-up to the band’s 2015 EP, The Sealane. Old Roger’s Revenge has a sound as heavy and fierce as a storm, and the band wants to encourage listeners to always fight for what they want in life with its pirate image. The title track Vengeance Of Blackbeard,

Vocalist/bassist Roberto Puissa says, “This album is something new that comes from the past. When I started to write music with Old Roger’s Revenge, I wanted to blend stoner riffs with death metal drums, and I wanted to play something that no one in my zone plays. The track Marooned,

Roberto Puissa (JollySixRobert) – Vocals, Bass, Guitars, Andrea Marchetti – Lead Guitars and  Christian (Kross) Leale – Drums. The track Lies,

The band focuses on simple headbang grooves with varied spacey vocals. The solos are good and create a cozy atmosphere but it`s not very original music but OK metal.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*