Newsfeed

Future Palace: Fronted by YouTube rising star Maria….

Future Palace – Parted Ways

Future Palace ist die Hoffnung auf ein Morgen. Ein Morgen, das man beeinflussen kann und das dennoch überraschend bleibt. Mit ihrer Mischung aus Alternative Rock und Ambientcore geben die 3 Berliner innen einen Einblick in ihr Morgen, ihre Zukunft

Future Palaces hope for tomorrow. A morning that can be influenced and that still remains surprising. With their mix of alternative rock and ambientcore, the 3 Berliners give an insight into their tomorrow, their future.

Future Palace : «We’re more than proud to release our new single Parted Ways via Arising Empire. The song is about putting an end to a relationship in order to make a new start and find another home. We truly believe that learning from past mistakes can open up a bright future. And we’re looking forward to it».

Future Palace is the hope for a tomorrow. A tomorrow that can be influenced while it remains to be unexpected. Fronted by YouTube rising star Maria aka ItsPandaCore, guitarist Manuel and drummer Johannes; Future Palace reflects this insatiable desire for change. The track Illusionist feat. Tobias Rische

Their impulsive and passionate mix of Alternative Rock and Ambientcore gives an insight into their hopes, their tomorrow and future – it is a diary of omnipresent vulnerability and the search for a remedy. The track Maybe,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*